title

31 Oct 2003

Persaraan demi persaraan

Dua BIG event berlaku kat MalaysiaKu tercinta hari ni. First, aku secara rasminya meletakkan jawatan dari post aku kat Cosmo. 2nd, pada hari ni gak, Dr. Mahathir (PM, Malaysia kelima) bersara dari jawatannya.
Aku tiada pengganti (maybe takde yg layak ganti tempat aku ni.). che det digantikan pak lah.
Aku tak dapat naik pangkat atau gaji (malahan gaji aku kene hold, HAMPEH NYER WINA). che det dapat TUN n pencen.

Pelik kan??? padahal aku lagi tahu dari dia pasal memblogging ni. Tak adil, tak adil...

so aku habiskan hari ni ngan amik gamba kenangan ngan staff n student. aku akan upload nanti bila gamba dah siap.

n adios guys. good luck dlm menempoh hari-hari di cosmopoint.

28 Oct 2003

So the end will be???

Aku dah bincang ngan en. hasnul pasal resignation aku. jadi akan stat 1 nov ni n aku kene bayarla sebulan n 13 hari gaji sebab tak cukup 2 bulan ikut kontrak. esok akan datang untuk setel serah tugas, bayar yuran, pengesahan n amik gambar.

2nd day puasa(pose) barula blh berbuka kat umah. smlm kene bebuka kat opis sbb aku tutup opis. takda hati nak gi pasar ramadan pokok buluh hari ni. terus balik umah. jalan bapok la jem nyer.

n mlm ni jgk la dpt gi terawih. pas terawih siapkan surat resign.

aku tak tau lg nak tido kol baper walaupon mata dah ngantok ni.

26 Oct 2003

Masuk UUM

Aku dapat masuk uum!!! yea?? entahlah... sbb tu la ku tak dpt post someting new kat sini. well, nampaknya blog ni akan jd blog aku sbg warga uum. aku akan stat posting lepas setel suma kerja nak daftar ni. mungkin on the way tu aku post la sikit sikit kot.