title

31 Oct 2003

Persaraan demi persaraan

Dua BIG event berlaku kat MalaysiaKu tercinta hari ni. First, aku secara rasminya meletakkan jawatan dari post aku kat Cosmo. 2nd, pada hari ni gak, Dr. Mahathir (PM, Malaysia kelima) bersara dari jawatannya.
Aku tiada pengganti (maybe takde yg layak ganti tempat aku ni.). che det digantikan pak lah.
Aku tak dapat naik pangkat atau gaji (malahan gaji aku kene hold, HAMPEH NYER WINA). che det dapat TUN n pencen.

Pelik kan??? padahal aku lagi tahu dari dia pasal memblogging ni. Tak adil, tak adil...

so aku habiskan hari ni ngan amik gamba kenangan ngan staff n student. aku akan upload nanti bila gamba dah siap.

n adios guys. good luck dlm menempoh hari-hari di cosmopoint.

No comments: