title

11 Nov 2003

Cyber Reunion

Untuk pertama kalinya semenjak dua hari sebelum orientasi (2 Nov) aku berjaya guna komputer/internet. Takde ap yg nak dibuat pas kelas IS, aku gi hantar borang jawapan WEBOpac kat library. Kat kaunter tu ada komp kosong, so aku pon amik le se(satu). Sebab usage adalah free, so ada had masa dikenakan. Sejam je. Sempat check Hotmail n Yahoo je, itu pon tak baca email yg aku dpt. Just buang spam, nak pastikan inbox tak penoh. Blog pon tak sempat update. Cepat! Cepat! student lain nak pakei plak! jd pas ni sebarang insight aku tulis dulu, ada masa n komp barulah boleh update blog. Sekian, terima kasih.

No comments: