title

10 Nov 2003

Pekan Changlun

Pekan changlun merupakan pekan yang paling dekat ngan UUM. Lebih kurang 5-6 km gitulah jauhnyer.Pekan ni takdelah koboiish sangat seperti yang "dipropagandakan" oleh sesetengah pihak yang tidak bertanggungjawab. At least jem la jugak jalan kalo ada pasar ramadahan n time org nak balik kejer tu. Aku kuor ke pekan ni sebab ikut senior aku "membeli belah" n aku tumpang gunting rambut di kedai berdekatan. Kejap je pon kuar, lebih abis buat keperluan memasing terus balik kolej. Nak jenjalan? takde apa yang terlalu menarik nak dibuat/ tengok nak sini sebab pekan ni just a place untuk orang meneruskan kehidupan sementara menanti tempat yang lebih abadi.

No comments: