title

23 Dec 2003

Di pagi hari

Hari ni tadak kelas pagi of TD1113 (Information Systems) tp aku ttp gi kelas gak, sbb??? dewan kuliah kosong n it's early in the morning. Masa yg terbaik untuk surf internet kat komp lecturer yg ada kat depan dewan tu. Pepagi ni connection mmg laju. tak la cam kat cc kolej @ cc mall @ lab @ kat pusat Islam pada bila2 masa. Lagi pon belum tentu tmpt2 kosong, everytime penuh jek, n aku takmau gamble masa aku utk kesana. Pastu go breakfast kat cafe sebelah Marrybrown. Aku realized betapa bestnyer jalan kat sini time pagi ni bila suma students dah masuk kelas. Sunyi n nyaman n damai, just dengar bunyi burung saja (pehal emo je pagi ni, hmmm). kat cafe pon ta' banyak students n staff, senang cari tmpt duduk, amik makanan n makan (senang aku, aku tak suka makan tmpt crowded). Next, terus ke mall. Draw duit PTPTN. Byk nak pakai duit ni bila blk cuti midsem ni (esok). Timing yg baik juga padaku, sbb kat sini pon students tak q. In fact takde students pon kat ATM ni. Pastu terus ke pusat Islam utk research assgnmt TITAS n tulis blog ni (kat sini lagi la tadak org pagi2 ni.).

No comments: