title

7 Dec 2003

Minggu pening kepala

Minggu ni memang satu minggu yang paling mencabar sejak aku sampai kat uum ni. 4hb lepas ada hari ramah mesra kolej pernas n darinya student sem 1 kene amik 100 tandatangan senior dalam masa seminggu. Semalam ada ujian 1 Math for IT. Ini yg paling pening kepala. Ujian midsem paling awal. Byk gak yg nak kene stadi+hafal+wat latihan n aku dah stadi all out (rasenyer) 4 this exam. Aku harap aku bleh lulus. cemerlang??? Hmm.. Tak kot..
Hari ni (8:30 mlm) ada majlis ijazah pertama cekak. yep, aku decide utk sambung balik cekak kat sini n ini bukan under koku, sbb koku aku cadang nak amik gokat. Lelain, statistik ada latihan nak kene hantar hari ni (kelmarin baru bagi), Titas ada assignment tp ada orang dah tanggalkan senarai nama kumpulan n tajuk @ lecturer yg tak tampal lg. Java ada latihan makmal yg kene hantar lusa (dah siap, cepat je kalo psl programming ni).
Hepi Besday to my friend FIXI, esok 8 Disember.dah tua dah ko yer. Tp tak jugak kawin2. Bila nak kawin ni???

No comments: