title

23 Jan 2004

Baru dpt memblog

dah lama sgt dah aku tak tulis apa2 dlm blog ni. Sebenarnya byk pekara yang menghalang seperti kekosongan pc di lab dan masa yang aku free nak ke lab. Sekarang ni byk variables yang menghalang aku drpd buat pekara2 yang rutin, seperti assignment, test, kelas ganti, kelas batal dan cuti. Tp malas memainkan peranan utama. kenkadang tu dah dpt pc pon mls nak bukak blog. Mungkin aku tak suka nak berfikir dan menaip kat tempat org ramai. Serabut.

Cuti raya cina aku tak blk.dan mungkin raya haji sekali. Sbb??? Final dah dah dekat.

Jadual Final dah dpt. Maka bermulalah peperangan.HaHa..yelah tu..Aku nak siapkan assignment dulu.

22 Jan 2004

Kepada Zaliawati

HAPPY BESDAY ZALIAWATI.
Maaf sbb tak dpt bg kad, present, sms, email @ apaapapon. Sibuklah aku,sibuklah aku kat sini.

11 Jan 2004

Jawa Time

Curi-curi tulis blog. Sekarang ada klas java kat lab. Sebenarnya aku tak la dapat nak tulis byk2. Tak sempat sbb sampai hari senin ni memanjang ada test dan assignment. Lepas tu jer aku blh key in blog yg dah ada atas kertas tu. Uh, uh ada latihan plak ni plak ni. Adios.

8 Jan 2004

TD 1113

Symptom is not a problem. It is only the expression of the problem. Isolate the simptom from the problem. Then define whether the problem can be computerized or not for sistem development.

//TD 113, DKG 4-2, 8.00 am

7 Jan 2004

Lepas cuti midsem

Seminggu selepas thn baru dan dah lima hari selepas habis cuti midsem. Smlm bertungkus lumus untuk siapkan assigmnent berkumpulan titas pasal globalisasi. Takla susah sgt sbb aku cuma uruskan bab kesan politik sahaja. Yang lain2 suma ahli kump aku bereskan. Bkn aku malas tp diaorg yang rajin. Inilah assignment paling senang penah aku dpt. Pas ni ada assignment individu plak. Tajuk bebas n aku decide anak amik tjk projek empangan bakun. Tak terbuat lg sbb mlm ni ada ujian statistik, so aku nak stadi stats dulu. Esok plak kene hantar tugasan java.