title

23 Jan 2004

Baru dpt memblog

dah lama sgt dah aku tak tulis apa2 dlm blog ni. Sebenarnya byk pekara yang menghalang seperti kekosongan pc di lab dan masa yang aku free nak ke lab. Sekarang ni byk variables yang menghalang aku drpd buat pekara2 yang rutin, seperti assignment, test, kelas ganti, kelas batal dan cuti. Tp malas memainkan peranan utama. kenkadang tu dah dpt pc pon mls nak bukak blog. Mungkin aku tak suka nak berfikir dan menaip kat tempat org ramai. Serabut.

Cuti raya cina aku tak blk.dan mungkin raya haji sekali. Sbb??? Final dah dah dekat.

Jadual Final dah dpt. Maka bermulalah peperangan.HaHa..yelah tu..Aku nak siapkan assignment dulu.

No comments: