title

23 Feb 2004

Misteri Jeram Lesong

balik ke UUM. lusa adalah paper pertama final iaitu Tamadun Islam dan Asia 1 (TITAS). cuba gak stadi tp lepas sejam kepala dah berat dah. so dalam kol 2.30 am tu aku tgk la MISTERI JERAM LESONG kat bilik asrul ngan khirul, sufi, fifi n yazid. cerita yang mmg berkesan, semua org tak berani nak balik ke bilik termasuklah aku, padahal bilik sebelah tu je. jadi sementara menunggu subuh (hantu dah tak kuar lepas subuh kan..) sembang2 la dari kisah hantu kat UUM, sekolah n kat umah memasing sampai la hukum2 agama. pas azan subuh baru la balik bilik. solat subuh pastu sambung balik tido.

21 Feb 2004

Balik Kampung

balik pokok sena untuk tgk makteh yang baru balik dari mekah hari khamis.

19 Feb 2004

Projek Bidan Terjun

ada dua event yang berlaku malam ni. solat hajat serta bacaan yaasin dan dinner semester akhir yang di organizekan oleh students semester satu. kami pinyer first projek bidan terjun. bidan terjun? sebabnya projek dilaksanakan tak sampai 3 minggu. aku sebagai krew teknikal yang menjaga peralatan audio visual telah berjaya menjalankan tugas dengan berkesan sekali. Ha..ha..angkat bakol sket. program berjalan lancar dengan masalah minor diatasi sebelum ianya berlaku.