title

16 May 2004

Kemaskini Hari Guru

// Aku dah tambah link ke Mukeh's s0lidMind n StatCounter

Wati balik hari ini. Sampai pagi tadi. Walaupun balik sekejap sahaja sebab esok dia kene gi kursus kat Cherating tapi dah cukup untuk reunion kecil family aku. Sebab selama ni tak penah nyer cukup korum at least 6 bulan. Mesti salah sorang takde. So lunch hari ni meriah la sket. Dah lama tak kumpul ramai-ramai camni.
Dalam beberapa hari ni aku merancang / berusaha / bercadang untuk menambah-nambah blog aku ni. Jadi sekarang ni aku sedang stadi pasal site feed macam Atom Feed, XML, RSS dan CCL. Aku juga dah tambah Statcounter utk track visitor. Juga bercadang untuk letak Google Ad. Semua ni untuk cuba-cuba n + skill aku dalam www ni. Banyaknya hasil dari pemerhatian aku ke atas web @ blog2 lain. Try to implement apa2 feature yg depa ada. I'm still learning. Sila beri tunjuk ajar.
Hari ini juga merupakan HARI GURU. TERIMA KASIH GURU diatas ILMU YANG TELAH DICURAHKAN.

No comments: