title

25 Jun 2004

malam ramah mesra

malam ramah mesra merupakan acara tradisi blok A kolej pernas. Setiap awal semester pelajar sem 1 akan berkumpul di square blok A dan akan memperkenalkan diri sambil disaiko oleh pelajar senior yang berada di tingkat-tingkat atas blok. Acara ni mmg ditunggu2 oleh pelajar senior nak2 lg sem 2 yg dah kene semester sebelomnya. Tak sapa yang ada lg di pernas ni sebenarnya tau bila bermulanya tradisi ni. Tapi tradisi inilah yang membezakan pernas terutamanya blok A ( blok lelaki ). Kolej lain tak dpt nak buat acara ni sbb senibina kolejnya yg tadak square. Acara ni mmg meriah dan berjaya merapatkan senior n junior. Seronok plak tgk junior kene baling ngan air tepong n air masak megi. Belom masuk bantal n kasing komputer lg tu.


gambar ni diambil pada malam tu



15 Jun 2004

Dah nak balik UUM

Aku balik UUM semula esok. So sbb tu la dalam beberapa minggu ni weblog ni dah lama tak update. Selain dari buat persiapan, internet kat umah juga dah potong. So dah tak boleh berintenet lagi kat umah. Ini pon kat opis lama ni. Selain dari tu monitor jugak dah rosak. Hmm.. dah la tak boleh internet, main komputer pom tak boleh. Lepas balik UUM pon tak tau lg bila boleh msuk WWW balik. Lepas minggu daftar subjek kot. Apa-apa pon kene tunggu semua hal dak setel n ada pc free kat lab utk aku guna. Sehingga hari itu akan muncul, aku takkan dapat update entry aku.