title

25 Jul 2004

Hari ahad kita semua berehat???

Untuk setiap hari Ahad, permulaan hari belajar kat Sintok ni, aku ada makmal System Analysis and Design ( SAD ) dari 8 sampai 10 pg kat fakulti It. lepas tu rehat sejam di sambung plak ngan OSK ( organisasi sistem komputer) sampai kol 12. dari fakulti undang2 tu aku berkejar ke  fakulti perakaunan untuk ke makmal JAVA LANJUT selama 2 jam. petang nanti kol 4 -5  ada kelas AI plak kat dewan kuliah 3. kebiasaannya lepas kelas Ahad ni aku akan FLAT OUT. penat giler. 

7 Jul 2004

Ye ke...???

gosip berkeliaran di sekitar kampus mengatakan ada couple di tangkap bogel di dalam bilik asrama. versi yg aku dgr kene tangkap kat kolej mas.budak sem 1. gosip macam ni mmg memeriahkan suasana kampus.