title

3 Aug 2004

Kejadian di librari

yeaaa... hari ni aku rasa rajin n bersemangat nak g library utk pertama kalinya dalam semester ni. walaupon kau tak mimpi apa2 n cuaca pon ok (maknanya tadak ribot topan dsb.. dsb.). bukan saje je nak g librari ni, sebenarnya nak kene cari jurnal utk assignment individu titas. lepas lunch kol 12 lepas kls OSK, terus lah aku n syahril ke bahagian siri kat tingkat 4, tmpt simpan jurnal n majalah yg tlh dijilidkan. memandangkan bahan-bahan kat bahagian siri ni x leh d pinjam, maka kene le potostet. nak potostet tu dah le kene byr, pastu kene queue plak. maklomlah byk lect bg byk assignment kpd byk student maka panjang gak la nak kene inline. boring tol tp nak wat camana kan. sampai je time aku nak potostet, tup..BLACKOUT..aduuuh..sampai turn ako plak tu. So tpaksa la aku duduk kat lib tu sampai power pulih blk. Tp aku tetap berkeyakinan ini bukan sebab kali pertama aku masuk libarary.

No comments: