title

1 Dec 2004

BA2022, kuncisudu membebel

Aku kat lab tgh tunggu utk add paper BA 2022, English for Higher Education. Masuk hari ni dah dua hari menunggu utk kelas tambahan paper ni dibuka, bersama-sama dengan ratusan students lain yang tak dapat paper ni,walaupon dah mintak dari sem lepas lg. Tak tau la camana depa, yakni pengurusan universiti nak2 lg FKBM susun kelas BA2022 ni.dah tau byk permintaan utk kelas ni, bukak la byk2. Kalo sikit takpe, ni nak dekat seribu gak yg x dapat(aku agak la).Membebel lagi aku nampaknya. Aku plan kalo sampai esok tak dapat paper BA ni nak amik paper Etika la. Kene tarik jgk paper sem 5 ni walaupon cadangnyer nak save utk sem depan.Hampes punyer UUM.

No comments: