title

1 Jan 2005

Malam yang panjang

Pagi2 hari ni ada midsem stuktur diskret. Midsem pertama untuk aku semester ni. Malam tadi ada kejadian pelik. Tak penah jadi kat aku sebelum ni. Aku jadi insomnia. Takleh tido. Berguling sana, pusing sini, mata tak lelap2 jgk. Aku rasa mungkin aku risau sangat kot untuk midsem ni. Tapi apa2hal midsem kene berlalu juga.Dia akan datang dan dia akan berakhir. Alhamdulillah, dapat jugak aku buat. Lepas solat jumaat bantai tido, baru la dapat lena. Malam time Maghrib g masjid, ada majlis solat hajat utk mangsa gempa bumi dan bacaan Yaasin. Lepas Isya ada miting ko k, nak bincang pasal klk ke pulau jerejak. Abis dalam kol 10 g2. Baru la aku dapat makan. Tak lama pas2, dalam 1045 kot, jppk pernas wat kutipan derma untuk mangsa gempa bumi. Ada yang derma pakaian, yang lain2 derma wang jela. Cara yang baik untuk sambut tahun baru. Aku cuma hantar sms je kat kawan2. Macam biasa la, mlm perayaan mcm ni network telco sgt busy. Sms yg dihantar kol 9.00 mlm pon kol 12 lebeh baru dapat. Hampases.

No comments: