title

3 Jan 2006

Aku, Harddisk dan Resume.

Pagi2 pas bangun tido terus baiki komputer adem,tp nampak mcm harapan tipis je untuk selamatkan harddisk adem tu. So dalam usaha untuk mencari solusi tu, aku ke lab dengan harapan terdapat peluang2 berharga kat sana. On da way terjumpa Lan, mintak tolong siapkan resume. Ropa2 nyer hari ni suma pelajar sem akhir tgh kalut nk siapkan resume sbb kene submit sblm 10hb ni. Kat lab server UUM mmg teramatla lambatnye. Rase cam nak pukol2 je monitor depan tu. So Aku, Lan n Mie ke Changlun untuk cari cc dengan harapan portal lebih mudah diakses disana. Untuk menambahkan derita, cc yg depa bawak tu adalah antara cc yang paling user-unfriendly yg penah aku jumpa.KMK internet centre nama dia. Kalo nak guna PC kene tetap kan masa dulu. Interface menu dia mengelirukan. Pastu dia dah tetapkan program yg hendak digunakan. Hanya boleh guna Internet Explorer yg hampeh tu je. Nak akses My Komputer atau My Dokumen xblh. Mmg hampeh.Balik dari tlg mie n lan, aku p lab balik. Tapi selepas tu pon harddisk adem still xdpt di selamatkan.

No comments: