title

2 Jan 2006

First Day

Hari pertama kelas Etika bermula pada pukol 8 pagi di kendalikan oleh ....Sorang pon aku tak kenal,

0930 - Kelas Distibuted Komputing, pensyarah En......Sekelas ngan Azue, Intan, Siti, Dayah, Rozie n Sidiq.

1100 - rehat sejam setengah.p makan kt legos.

1230 - Kelas network design. en Shahruddin mengajar lagi.

1400 - En Shuhymi mengajar kelas Keusahawanan ni. Pon xde kwn sama sem. 2 3 org sem 6 ada la kenal.

1530 - Kelas Network Management oleh En. Charen. Dia ni baru balik wat PHd ky Australia. Dulu mengajar aku Data Structure.

1700 - Time ni dah penat dah. Kelas xberenti renti. Kelas Pengurusan projek It ni professor yg ajar.Tp aku still xtau nama dia.

Macam 2 la kelas aku setiap senin n rabu. hari2 lain free kecuali sabtu ada ko k. Kelas pagi2 buta ni mmg mencabar. Memandangkan jambatan belakang kolej dah musnah dek banjir, so sem ni kene berusaha naik bas atau jalan kaki jauh sket ikut susur gajah. Sem ni nk kene rajin, target 3 pointer k atas, walopon hasrat nak dpt PTPTN free dah agak jauh kepudaran.

No comments: