title

29 Mar 2006

Tun Mahathir d UUM

25 march 06 1pm
Tun Mahathir datang ke UUM semalam untuk memberikan ucap khas kepada pelajar uum dan merasmikan galeri proton di kolej proton. Aku xla keen sgt dengat kedatangan dia ni, cuma kesempatan ini digunakan dengan sebaiknya oleh aku dan paan untuk mengasah skill fotografi kami. Sampaikan kami plak nampak berlebih-lebih dari fotografer kolej proton sendiri (aku rasa la, fotografer kolej nampak penyegan je nak amik gambar). Tapi kami jugak rasa hiba sangat sebab dapat guna digicam kompak je, banyak kekurangan yang membataskan apa yang kami nak dan apa yang digicam tu boleh buat. Kan best kalo dapat DSLR, kami mengeluh masa tengok balik gambar2 tu. Daripada dua ratus lebih gambar yang kami shoot, ada 1 je gambar yang aku shoot dan sangat berpuas hati dengannya. Gambar kat bawah ni la. aku pun tak sangka gambar ni turn out sebegini rupa, sebab keadaan sangat havoc time tu.


The Best Shot



Keadaan yang kalut masa Tun Madey masuk ke Dewan Mas/



Sempat lagi shoot masa balik dari dewan mas.

25 Mar 2006

hari last ko k

march 2006
Setelah 4 semester berkorban pada hari sabtu, maka tibalah hari yang penghabisan kelas ko k. Pasni dah takda lagi gangguan pada hari sabtu, bertambah-tambah la hari-hari yang free dimana akan menjadi bosan pulak sebab tak tau nak buat apa. Kami bergambar beramai-ramai sekelas. Terima Kasih kepada En Azli dan En. Sham kerana mereka juga mengorbankan hari sabtu mereka untuk menyampaikan ilmu kereka kepada kami. Terima kasih.



Geng laki, memang banyak ni je



Bergambar di luar kelas, kat tangga ke perpustakaan