title

27 Apr 2006

exam dah abis!

Selepas menutup gate UUM tepat jam 5:00 petang (walopon aku kuar awal) terasa satu perasaan yang sangat mengujakan. Selepas penantian selama sebelas hari time gap dan tiga hari berikutnya paper berturut-turut, lepas kuar dari dewan tu, rasa lega sangat. Akhirnya habis jugak sem ni. Tak sangka. So esok aku angkut lebihan barang ke rumah makteh n lusanya baru aku balik ke pokok sena. Mungkin aku balik kuantan 3 april ni. Oh ya, cuti semester sampai 2 julai ni. Apa aku nak wat ek?

No comments: