title

5 Aug 2006

Spek, lens atau LASIK


Yang tulisan merah tu power lama


Aku pun tak tau bila pelapik hidung kat spek mata aku tertanggal. Sedar-sedar j dah takda masa nak pi diskation projek network. Jadi pas diskation aku ke mall nak gant ipelapik tu. Sekali tu check la mata. Tak sangka dah naik power mata aku. Kanan naik 0.5, kiri naik 0.25. Tak banyak tapi kene hati-hati la. Malas nak tukar spek baru. Duit takde. Nak pakai contact lens, renyah sangat. Aku ingat nak wat LASIK j.Senang.Tak payah nak pakai spek atau contact lens lagi.

No comments: