title

24 Sep 2006

Awal Ramadhan

Hari pertama berpuasa. Hari ni kat Kedah cuti, jadi menempuhi hari pertama ni agak releks juga. Bangun agak lambat kerana tak biasa bangun awal untuk sahur. Lain tak ada yg menariknya, kene siapkan tugasan security, pelancongan, isu-isu dan stadi untuk exam math IT. Tak fikir langsung nak berbuka di mana.Akhirnya hanya beli di kafe di bawah saja. Makan nasi kerana kuih tak di jual. Berbuka dengan paan. Rumate masih belum balik. Esok kot.


Berbuka

1 comment:

Paan Nasir said...

Tak salah aku, gambaq tu time kita dua nak berbuka posa kat bilik aku UUM dulu... betul tak ?