title

11 Sep 2006

Ke Canglun dan Belakang UUM

Kuar ngan paan ke canglun. matlamat utama ialah untuk gunting rambut. Tapi sebelum tu sempat singgah ke cmart sebab cadang nak gunting rambut last sekali. Sempat jugak la daftar prepaid celkom, cadang juga nak beli dvd tapi tak jadi sebab semua kopi wayang. Last sekali pi shoping kat cmart.Bila shoping tak terancang, banyaklah yang terbeli. Lepas tu baru pi gunting rambut. Puas mencari, sebab kedai yang kami biasa pi tu tutup. Cari punya cari, jumpa jugak kat celah deret kedai, tersorok jugak tempat dia.


Paan amik gambar ni, filter sepia menampakkan nostalgia


Dalam perjalanan balik kami sempat singgah kat pintu gate belakang uum. Yang on the way ke Felda Bukit Tangga tu. Bergambar sakan di sana.



Melihat Hasil Vandalisma



Kereta? Mana ada kereta



Menanti senja berlabuh di EDC

No comments: