title

26 Dec 2006

Kelas pc maintenance

Hari ni kelas pc maintenance bermula. 2 org murid aku. Lepas kenalkan mereka dengan bahan2 yang hendak diajar dan apa yang akan mereka lalui masa kelas ni, aku tamatkan kelas. Bala tak datang hari ni, emergency leave sebab wife dia suspected batu karang. Pas kelas aku just prepare utk kelas kelas esok. Sambil tengok-tengok ikan.

4 Dec 2006

Mula Praktikum

Aku memulakan praktikum selama 4 bulan kat Cosmopoint hari ni. Kembali ke tempat kerja lama. Bersama aku ada Hajar dan Supian, juga dari UUM, tapi depa dua bulan je sebab lain course, Hajar sekolej dengan aku. Memang ok dapat kembali ke Kuantan, dah lama aku tak dok lama2 kat sini. Cosmo pun lama dah xpegi. Supervisor aku central manager Kuantan,walopun yang akan besama aku ialah I.T exec sini, Din. Mula praktikum dengan meneliti inventori pc pagi tu. Petang plak kak zu panggil, mintak aku mengajar kelas sijil. Ajar Microsoft Office. Aku ok j la walopun tau tak prepare. Aku start mengajar petang tu jugak. Kalut gila. Tak prepare apa2 pun. Nasib baik student sporting, last-last aku sembang-sembang je ngan dia.