title

4 Dec 2006

Mula Praktikum

Aku memulakan praktikum selama 4 bulan kat Cosmopoint hari ni. Kembali ke tempat kerja lama. Bersama aku ada Hajar dan Supian, juga dari UUM, tapi depa dua bulan je sebab lain course, Hajar sekolej dengan aku. Memang ok dapat kembali ke Kuantan, dah lama aku tak dok lama2 kat sini. Cosmo pun lama dah xpegi. Supervisor aku central manager Kuantan,walopun yang akan besama aku ialah I.T exec sini, Din. Mula praktikum dengan meneliti inventori pc pagi tu. Petang plak kak zu panggil, mintak aku mengajar kelas sijil. Ajar Microsoft Office. Aku ok j la walopun tau tak prepare. Aku start mengajar petang tu jugak. Kalut gila. Tak prepare apa2 pun. Nasib baik student sporting, last-last aku sembang-sembang je ngan dia.

No comments: