title

28 Feb 2007

Mock Office

Hari ni kami tarik kabel telefon dari lab 4 ke lab 7 untuk pasang line telefon untuk office e-secretary. nampak biasa je, tapi yg menariknya ialah kami mula kerja awal 15 minit, tak macam selalu pas minum pagi. Hari ini dalam rekod. Hah! Pastu setelkan pc DELL hitam, rekodkan dn hantar ke stor. Lelah satu badan tu. Kelas pc mentenen aku tambah lagi sorang. Ajar pasal software hari ni. Pas kelas dah ada 5 bijik laptop nak kene fomat. Nampak gayanya wat esok je lah.

27 Feb 2007

Keje utk LAN

Kami mulakan kerja untuk LAN hari ni dgn "membina" bilik kebal. Bekas studio fotografi yg dah jadi stor sekarang ni jadi mangsa. Dalam dia, mak aii, dengan artwork student, pc, monitor, kerusi, kotak, banner semua bersepah. Mula2 penin jgk nak mula kat mana. Penat. Tapi sebelum tghari bili ktu dah nampak rupa dah. Cuma kebal je belum lagi. Penat satu badan jgn citer ar. Tapi apa yg lebih menyakitkan hati bila department lain tak dgr kata dan wat sesuka hati mak bapak depa,tak mau bg kerjasama. Dah tau kami kene prepare utk LAN, dan kami dah bgtau dah tak mau ada kelas wat sementara waktu ni, so tolong la bagi kerjasama. ni tak, tup, tup pas kol 2 marketing bg tau yg dok ada 3 org student tgh tunggu utk kelas pc mentenen. Angin satu badan dgn amarah tak tau nak kata la kami. Memang *3*4*4 betul la department ni. Last2 aku jgk yg kene ngajar. Hampes betul la.

23 Feb 2007

Di copy dari SolidMind (2)

( x ) One of my best friends is a girl
( ) One of my best friends is a lesbian
( ) One of my best friends is a gay
( ) I have way too many purses
( ) I'm obsessed with lip gloss
( x ) I am easy to talk to
( ) I cry easily
( x ) I hate it when people are late
( x ) I am a romantic
( ) I have too many clothes for my closet/dresser.
( x ) I love to sleep
( x ) I wish i were smarter
( x ) I'm afraid of flying.
( ) I HATE drama
( ) I bite my nails.
( x ) I have been on a 9 hour bus ride
( ) I never fight with my parents
( x ) I love the beach
( x ) I have never had the chicken pox

13 Feb 2007

Sungai Isap on Google Earth


Anda masuk dari kanan (bottom right), kemudian belok kanan dan kemudian berhenti di rumah yang ke-empat terakhir.

12 Feb 2007

ym ngan mia_azara on teater

kuncisudu : hi
kuncisudu : wat cha doing???
mia_azara : fine
mia_azara : tq
kuncisudu : kat mana ni???
mia_azara : lab la
kuncisudu : sapa jaga lab???
mia_azara : ni kat fpau
kuncisudu : ada kelas lagi???
mia_azara : cancel bang
kuncisudu : nor apa cerita???
mia_azara : teater la
mia_azara : xtau g nak bawk citer pe
kuncisudu : aik??? naper???
mia_azara : abg ery xstuju bwk tukang tilik
kuncisudu : la.apa kene mengene ngan dia???
kuncisudu : pemain dah ada???
mia_azara : dah
mia_azara : yg senior la
kuncisudu : sapa???
mia_azara : ejan.ayda etc
kuncisudu : oh.eri???
mia_azara : dia x de
mia_azara : dia kan ulg alik
mia_azara : dia mcm penasihat je
kuncisudu : jgn le ikut ckp dia sgt2
kuncisudu : selain tkg tlk ada ctr apa lg???
mia_azara : rumah x brnombor
mia_azara : n mayat
kuncisudu : kelakor x???
mia_azara : pa dia
mia_azara : mayat ke???
kuncisudu : mana2 la
mia_azara : rumah x bernombor 2 sedey
kuncisudu : nak bertanding ke atau just show???
mia_azara : show je
mia_azara : tp vip NC n chairman tradewins
kuncisudu : nor kene yakin pemain2 dpt bwk watak sedey tu.
kuncisudu : i think thats quite tough
mia_azara : ingat x citer yg sy wat 2
kuncisudu : citer mana???
mia_azara : skrip pertama sy
kuncisudu : abg tak baca lg.
kuncisudu : tapi tu la
kuncisudu : watak sedey ssh kan
mia_azara : yg citer bdk cacat 2
kuncisudu : citer lawak ada tak???
mia_azara : xda
mia_azara : slain tkg tilik
mia_azara : mayat 2 pendek sgt
kuncisudu : target barapa menet???
mia_azara : 40
kuncisudu : woo.lama tu.
mia_azara : mule2 depa bg 30 min
mia_azara : nak minta pnjg ckit
kuncisudu : abg rasa tkg tlk x seswai nak di pertonton kt dpn vip.
kuncisudu : abg syorkan citer lucu.
mia_azara : skrip bgus n sesuai xda la
kuncisudu : x try cr kat lib kedah???
mia_azara : xsmpat bans
mia_azara : kitorg nak setel sblm ct
kuncisudu : bila show???
mia_azara : 24 mac
kuncisudu : abg tak dapat dtg.but i hope for the best. do your best.
kuncisudu : abg nak p solat dulu.
mia_azara : ok