title

27 Feb 2007

Keje utk LAN

Kami mulakan kerja untuk LAN hari ni dgn "membina" bilik kebal. Bekas studio fotografi yg dah jadi stor sekarang ni jadi mangsa. Dalam dia, mak aii, dengan artwork student, pc, monitor, kerusi, kotak, banner semua bersepah. Mula2 penin jgk nak mula kat mana. Penat. Tapi sebelum tghari bili ktu dah nampak rupa dah. Cuma kebal je belum lagi. Penat satu badan jgn citer ar. Tapi apa yg lebih menyakitkan hati bila department lain tak dgr kata dan wat sesuka hati mak bapak depa,tak mau bg kerjasama. Dah tau kami kene prepare utk LAN, dan kami dah bgtau dah tak mau ada kelas wat sementara waktu ni, so tolong la bagi kerjasama. ni tak, tup, tup pas kol 2 marketing bg tau yg dok ada 3 org student tgh tunggu utk kelas pc mentenen. Angin satu badan dgn amarah tak tau nak kata la kami. Memang *3*4*4 betul la department ni. Last2 aku jgk yg kene ngajar. Hampes betul la.

No comments: