title

9 Apr 2007

Amik draf laporan

Pas amik draf laporan akhir kat en azizi, aku ke JPTM. Banyak jugak kj nak wat ni. Aku kene tambah lagi satu bab. Use case and draf interface, sakit ar, bab paling aku tak minat. dan yang paling tak best, pendrive aku rosak. Mmg sakit. Semua kj aku ada dlm tu. Final projek, draf laporan, proposal, user manual, print screen.adoooiii.

Kat jptm aku jumpa en. sham, ex lect ko k aku. aku mmg biasa lepak ngan dia, sbb aku ada peluang try dslr kat situ, and try imac dia. Tapi kali ni takla, sebab aku datang time dia dah nak lunch. Aku kuar makan ngan fana and balack, jumpa depa kat konti. Fana wat master under intel kat uum. Sekali ngan anaz yg wat phd.

Petang tu g cmart beli barangan keperluan.

Awek Cmart yang paan amik gmbarnya



Malam aku ngan paan test tripod dgn canon a530.

Bilik paan

Aku???

Lebih banyak gambar di FLICKR

No comments: