title

28 May 2007

Akur cakap mak

Akhirnya aku tak jadi pegi interview tu. Mak tak bagi p. Alasan dia, dia tak sedap hati. Aku tak boleh nak kata apa dah, dari hari aku bgtau dia mgg lepas dia tak bagi aku p. So burn je lah duit tiket tu. Berat nak ikut cakap dia, tapi tu la yang aku kene buat. Walopon aku tak boleh nak sembunyikan rasa marah aku kat dia, tapi aku tak keluar suara juga. Senyap saja. Macam tu la aku nak protes atau marah orang pon, dalam senyap je. Sama la jugak macam dapat tawaran master dulu, tak bagi p sebab takda duit. Tapi bila wati kata ok kat dia, baru la dia bagi p. Aku baru hantar borang master tu tadi. Aku dah tak berharap apa2 lagi dah, nak cari keje pon malas dah. Moral aku down hari ni.

No comments: