title

12 May 2007

Hari senin stat kejer

Din ada bagitau aku pasal satu kedai komputer kat area stesen teksi depan kompleks teruntum nak pakai technician. So hari rabu lepas aku ke sana la, try mintak keje n on da way tu g amik gambar paspot sekali. Kedai komputer biasa je, so pas interview aku pon ke cosmo la, cari keje lagi. Sampai semalam manager kedai tu kol, katanya depa setuju nak amik aku jadi technician kat situ. Stat senin ni. Semalam aku p diskas pasal keje. Alhamdulillah, sementara nak dapat keje tetap, keje ni pon boleh, daripada tak wat apa2 langsung. Gaji pon sama macam dulu. Boleh la kumpul untuk konvo nanti. Tak payah la pakai duit parents. Tapi hari ni geng2 cosmo dah tuntut piza la plak.huhu. Tunggu bulan depan la kawan2.

No comments: