title

16 Jun 2007

Dunia yang kecil

Hari ni banyak customer, di tambha dengan pc semalam yang tertangguh. Aku dah lama niat nak kuar beli air dan paper, tapi terpaksa tahan. Lepas semua selesai baru la aku kuar nak gi kedai sebelah ni. Bila kuar je kedai, dari jauh aku cam mamat sorang ni. Aku tau nama dia, aku ingat mcmana kami kenal. Tapi aku nak pastikan dulu. So aku ngan dia sama-sama tegur. Betul la, AM, kawan aku masa kat ITM Jengka dulu. Lama sangat dah aku tak kontek kawan-kawan dari ITM. Atau aku boleh panggil lost kontek. Kami sembang sekejap, dia pon dah nak balik ke hotelnya. Lepas bertukar no hp dan email, kami pon berpisah balik. Huhu, dunia ni kecik je dan kebetulan itu sangat mengujakan.

No comments: