title

3 Jun 2007

Hari yang panas

Dah dua hari takde intenet kat opis, aku nak kene cek email utk cari keje, email application letter lagi, so hari ni aku pi cosmo utk tumpang intenet. Din aada sebab jaga space, so tadak masalah la. Tak sempat nak wat apa2 bila sampai opis, depa dah ajak p makan kat kopitian. Alaa.. Tak semena2 aku kene selsema, tak tahan dgn pedas nasi lemak dgn airkond lab 4 tu. Kejap lagi fizi datang amik utk ke kenduri umah Sazaliza.

No comments: