title

31 Aug 2007

Gathering

Ke UUM pula. Family balik ke pokok sena. Sampai dalam kol 3. Terus ke bilik paan. Ramai geng-geng yang dah datang. Malam tu terus ke ekspo. Huhu.

Gathering selepas setengah tahun tak jumpa.


Semua posing selepas tiada berjaya mengurat awek-awek di ekspo.

30 Aug 2007

Perjalanan konvo mula

Memulakan perjalanan konvo ke parit buntar, rumah wati.

29 Aug 2007

Sebelum cuti

Last day sebelum cuti konvo. Masa nak balik blackout satu kuantan. Tak dapat thumbprint out.

27 Aug 2007

Result Spa

Result SPA untuk jawatan Peg It sepatutnya keluar hari ni. Tapi takda.

26 Aug 2007

Al - Fatihah untuk arwah Fadul

Jaga final exam kol 9 pagi, pastu bergegas ke kerteh untuk interview dengan iPerintis. Dalam perjalanan, paan msg, beritahu yang Fadul dah meninggal akibat kemalangan jalan raya. Aku terkesima, macam tak pecaya dia dah takda. Al - Fatihah untuk arwah Fadul.
Fadul dan aku.

Dengan honda yga dia accident tu.

Kat ekspo konvo.

25 Aug 2007

Kenduri kawin eimah

Pas keje, gi kenduri kawin eimah dgn fixi kat kerteh, yang datang lambat sebab tertinggal kunci kete dalam deto dia. On da way balik cek pejabat iPerintis, pastu aku plak tertinggal pendrive dalam jazz dia.
On da Way
Fixi bergurau dgn bini orang.


Fixi, they and me.