title

30 Oct 2007

3 minutes mosque


Ayah aku wat.

24 Oct 2007

Umah terbuka lagi

Pegi umah che din berhari raya dengan din azral dan nizam, jumpa staff2 lama Cosmopoint, en richard, winnie dan en bahar.

23 Oct 2007

Ke tingkat 36

Interview iperintis kat KLCC, tingkat 36. Jadi jakun jap naik tingkat tinggi2 ni.

21 Oct 2007

20 Oct 2007

Dating

Dating dengan atie, beli kasut untuk asesment nanti. Hari ni jgk besday mak dia.

18 Oct 2007

Stat keje balik

Dah stat keje dah. Takda sapa kat opis. student masih cuti midsem.

17 Oct 2007

Assesment PTD

Dapat surat asesment PTD. Akan berasesment kat PTD Intan kemaman 9-10 Nov ni. Banyak kene prepare ni terutamanya kat fizikal training nnt. nak kene beli kasut sukan la plak.

16 Oct 2007

Gi beraya

Dapat kad raya dari zira n kirul. Thanks. Petang pg beraya umah atie. Makan nasi ayam dengan banyak kueh raya. Bagi hadiah besday kat dia.

15 Oct 2007

13 Oct 2007

Hari raya!!!!

Buat pertama kali bawak famili ke rumah atie, berkenalan dengan famili dia. Petang dia balik Johor. Ada satu group je budak2 datang ke umah. Selain tgu tgk tv je la.

12 Oct 2007

Esok raya, hari ni keje

Half day je hari ni. Mood keje memang dah tak der dah. Ramai staff dah cuti, student apatah lagi. Lepak je hari ni.

Selamat Hari Raya

Selamat hari raya semua, kerja2 menyebabkan blog takdapat di update. InsyaAllah, akan guna masa cuti ni utk update blog. Selamat hari raya.

10 Oct 2007

Happy besday Atie!

Berbuka wat kali terakhit kat cosmopoint dgn din, radhi, nizam dan luqman. Pegi KFC pasar beli kombo ria. Hari ni jgk dapat kad raya dari lan dan faiz.