title

25 Nov 2007

Ned's De-Classified Guide To School Survival


Semalam aku tengok citer ni, Ned's De-Classified Guide To School Survival. Banyak pekara-pekara yang di ceritakan betul dengan kehidupan sebenar masa sekolah, walaupon citer ni based kat Amarika. Contoh nya cool table kat sekolah, atau kat kantin sekolah. Memang betol masa rehat kat sekolah la masa yang paling best, apalagi bila kita bsama kawan2 yang se geng, tak kesah la apa geng yang kita masuk pon, asal kan kene ngan kepala kita. Aku saspek time ni la kita develop habit kita bersidai di kedai kopi atau retoran apabila kita dah masuk alam perkerjaan. Huhu..

No comments: