title

27 Dec 2007

Conversation with single_medium

(4:06:34 PM) kuncisudu: nak balik dah ke?
(4:12:26 PM) paan: kul 5 baru bleh balik
(4:12:32 PM) kuncisudu: awal lagi
(4:12:38 PM) kuncisudu: tak g minum?
(4:13:16 PM) paan: mana ada kedai makan dekat2 sini...
(4:13:27 PM) kuncisudu: takde ke?
(4:13:34 PM) kuncisudu: kedai jual kueh ke?
(4:13:44 PM) paan: pagi ja bukak...
(4:13:57 PM) paan: yang lain kalau nak pi kena naik moto...
(4:14:06 PM) kuncisudu: boring tol gitu
(4:20:14 PM) paan: tapi makan murah kat sini, malam ngan lunch aku just RM5.50, tapi kalau balik umah lg save la...
(4:20:31 PM) kuncisudu: malam? ko kj mlm jgk?
(4:21:39 PM)
paan: selalunya lepas keja aku solat kat tmpat keja pastu makan malam la...
(4:22:00 PM) kuncisudu: oooo
(4:22:04 PM) kuncisudu: mkn ptg la
(4:22:12 PM) kuncisudu: tapi murah la
(4:22:27 PM) kuncisudu: kat sini lunch je dah rm5
(4:24:05 PM)
paan: x jugak padi, kat aloq staq makan lunch dah mahal skang nih...
(4:24:31 PM) paan: aku x dak duit aku makan kat umah selagi mak aku x masuk sekolah lagi...
(4:24:52 PM) paan: bulan depan, lunch dah x leh makan kat umah lagi
(4:25:07 PM) kuncisudu: naper?
(4:26:13 PM) paan: standard la nasi buh lauk ayam saja rm2.50(ayam x cukup zat) - rm3.00(ayam mcm subaidah)
(4:26:33 PM) kuncisudu: oh ya
(4:27:08 PM) kuncisudu: kalo balik pon
(4:27:14 PM) kuncisudu: ko kene beli jgk kan
(4:27:31 PM) paan: huhuhuhuhu, hg ni mcm tau la...
(4:28:05 PM) paan: makan malam kat sini mmg murah sket,
(4:28:10 PM) paan: hg pun tau kan...
(4:28:20 PM) kuncisudu: a a
(4:28:28 PM) paan: koteow goreng RM 2.00 ja...
(4:28:32 PM) paan: nasi ayam rm 2.50 ja
(4:28:54 PM) kuncisudu: tak dapek ar mcm tu kat kuantan
(4:29:04 PM) paan: pasar malam tiap2 hari kat area sini...
(4:29:14 PM) paan: ayam tulang sodap oooo....
(4:29:35 PM) paan: ayam...
(4:29:45 PM) paan: tulang...
(4:29:55 PM) paan: ;)
(4:30:06 PM) kuncisudu: rangka ayam goreng!
(4:30:20 PM) kuncisudu: rm3.50 punya
(4:30:30 PM) kuncisudu: kat pmc
(4:30:33 PM) kuncisudu: beh gila
(4:30:45 PM) paan: tapi nnt 1hb hg dah jadi org lain...
(4:31:39 PM) kuncisudu: dok
(4:31:45 PM) kuncisudu: aku tetep akan makan
(4:32:03 PM) paan: kat sini yg halus rm 2.80 tapi tulang ayam yg besaq pun rm3.50
(4:32:29 PM) kuncisudu: 350 tu puas gila makan
(4:33:16 PM) paan: makan???
(4:33:36 PM) kuncisudu: ya..
(4:33:37 PM) kuncisudu: makan
(4:34:33 PM) paan: hahaha, hampeh hg, aku terliuq ni...
(4:35:16 PM) kuncisudu: beli la
(4:35:24 PM) kuncisudu: aku pon mcm nak beli je
(4:35:28 PM) paan: orait...
(4:35:39 PM) kuncisudu: tp 350 kat sini takkan dpt besaq mcm kat sana
(4:35:45 PM) paan: tapi kena beli dua sebab mak aku pun hantu gak ayam tulang nih...
(4:36:15 PM) kuncisudu: kat umah ni aku srg je
(4:36:22 PM) kuncisudu: adik aku tak minat tulang
(4:36:58 PM) paan: bitau adek hg kerana tulang ada isi, hahaha, undead...
(4:37:37 PM) kuncisudu: hehe
(4:37:45 PM) kuncisudu: apa lagi beh sana?
(4:38:38 PM) paan: shivering isles
(4:39:40 PM) kuncisudu: oh ya
(4:39:45 PM) kuncisudu: aku tak sambung lagi
(4:39:55 PM) paan: the nine is boring... daedra never boring
(4:39:58 PM) kuncisudu: aku baru abis main half life epsd 2
(4:40:08 PM) kuncisudu: skrg tgh main portal
(4:40:14 PM) kuncisudu: ngan sniper elite
(4:40:49 PM) kuncisudu: ada main quest ke shivering isles?
(4:40:57 PM) kuncisudu: or side quest semua?
(4:41:06 PM) paan: ha'ah...
(4:41:16 PM) paan: tapi aku dok main lg Oblivion...
(4:41:46 PM) kuncisudu: apa yg haah?
(4:42:04 PM) paan: quest untuk apa nih ?
(4:42:09 PM) paan: OB ka /
(4:42:35 PM) kuncisudu: si
(4:43:06 PM) paan: ada town baru muncul kat nibey, macau pulau la...
(4:43:38 PM) paan: main quest ada satu ja gak, tp main quest dia semua berkaitan ngan main..
(4:43:56 PM) paan: terus terang aku cakap, aku x masuk lagi pun situ...
(4:44:33 PM) kuncisudu: oh
(4:44:48 PM) kuncisudu: aku tgg adik aku beli grafik card baru
(4:44:54 PM) kuncisudu: baru nak main balik
(4:45:05 PM) kuncisudu: nak yg blh sapot bioshock
(4:45:08 PM) paan: bnyk la main quest kat OB, daedra punya shire quest pun x abih lagi
(4:45:22 PM) paan: memendangkan hg ada, aku nak tanya...
(4:48:14 PM) paan: aku dah tak tau nakmain game apa
(4:48:43 PM) paan: xbox kat sini rm1980, PS3 rm 2000 tepat
(4:48:57 PM) kuncisudu: aku tak lepas main ps
(4:49:10 PM) kuncisudu: kalah sokmo ngan anak sedara aku
(4:49:36 PM) paan: game GOD WAR best org citer, mcm OB
(4:50:04 PM) paan: tp aku yakin, elder scroll 5 akan ada...
(4:50:43 PM) kuncisudu: lmbt lg la ???
(4:50:59 PM) paan: tahun depan
(4:51:55 PM) kuncisudu: ada laman web god war ???
(4:51:17 PM) paan: x dak
(4:51:24 PM) paan: masuk jaame spot
(4:51:59 PM) paan: azam tahun baru aku ialah azam aku tahun ni
(4:52:32 PM) kuncisudu: azam baru ko thn ni?
(4:53:07 PM) paan: turunkan berat badan...
(4:54:04 PM) paan: tapi dengan tertubuhnya kelab Food Fm
(4:56:54 PM) kuncisudu: ya
(4:57:04 PM) kuncisudu: azam ko tak kan menjadi?
(4:57:09 PM) paan: ok Padi, time keje dah pun habih, mesin punch kad aku pun tunjuk kul 5 so... aku nak pi solat dulu
(4:57:10 PM) kuncisudu: hehehe
(4:57:15 PM) kuncisudu: ok
(4:57:20 PM) kuncisudu: esok hang ct kan?
(4:57:22 PM) paan: jadi
(4:57:31 PM) paan: hg kan ada...
(4:57:42 PM) paan: ha'ah...
(4:57:57 PM) paan: lepas hg tunang nnt kurus la aku...
(4:58:04 PM) kuncisudu: hehe
(4:58:06 PM) kuncisudu: dok kot
(4:58:37 PM) paan: sanguine my brother...
(4:58:42 PM) kuncisudu: ok lah jumpa esok
(4:58:45 PM) kuncisudu: eh
(4:58:47 PM) paan: hahaha...
(4:58:47 PM) kuncisudu: senin

No comments: