title

21 May 2008

Chat with Paan : Blog and Adsense

paan: blog aku dah update baru, seni pelik sket kali nih...
kuncisudu: aku pon dah tambah news kat blog aku
paan: orait...
kuncisudu: and blog baru
kuncisudu: http://fwdfwd.blogspot.com/
paan: blog hg ka tu ?
kuncisudu: a a
kuncisudu: tp aku amik yg bahasa inggeris je
kuncisudu: email2 yg org fwd kat aku
kuncisudu: so kat sini mungkin ada iklan
paan: wau, advanced...
paan: dua blog la hg, boleh satu akaun saja ka ?
kuncisudu: blh
kuncisudu: kalo aku nk jemput hang jadi penulis blog aku pon blh
kuncisudu: blh kongsi ramai2 satu blog
paan: tukaq la yajuk FW FW FW tu... pelik ja...
kuncisudu: a a
kuncisudu: nk tukar
kuncisudu: tp tak tak tau yg seswai
paan: Keyword tu yang penting tu...
kuncisudu: forwarded email?
paan: Email has been forwarded ?
kuncisudu: Emails from the net?
paan: Email tu dah sedap dah tu...
paan: cuma ayat depan atau belakang...
paan: Aku rasa better forwarded email
kuncisudu: ok
kuncisudu: so aku blh tumpu kuncisudu utk blog
kuncisudu: and fwded email utk adsense
kuncisudu: hehehe
kuncisudu: bg email ko
paan: orait...
paan: mentega_at_gmail_dot_com
kuncisudu: aku invite ko utk post kat fwded email
kuncisudu: ko cek kat dashboard
kuncisudu: kat situ ko blh tambah blog ko
kuncisudu: create a blog
paan: ok, padi, thanx... sori padi, aku ada keja sket... nak kena taip surat la plak...
kuncisudu: a a
kuncisudu: ok
kuncisudu: samala kita 

10 May 2008

Jalan-jalan makan sushi

Aku kalo ikutkan malas giler nak kuar hari ni. 5 kali sehari dah kuar, cemuih tgk bandar ni. Tapi kalo dok umah pon, apa sgt yang aku buat. Tido, makan, tgk tv je la. Jadi aku ikut je la bila Nizam ajak kuar hari ni. Tak tau mana dia nak pegi selain agenda jadi tuan penasihat. Mula-mula jumpa Cokmeng kat kopitiam kemaman yang Fixi asyik tak jadi bawak aku pegi tu. Oh, Fixi plak pas tunggu lama, dia pon tak sampai2, kami pon tinggal je la dia. Dia bz kot. 

Jalan-jalan kat East Coast Mall (ECM), mall terbaru untuk warga pantai timur, niat dihati nak makan donut Big Apple, tapi orang beratur sikit punya panjang daa, bukan hari ni je, sejak dari ECM bukak awal bulan ni, tiap2 hari dok panjang mcm tu la. Last2 kami naik kefor (kefor???), nak beli donut kefor lah. Tapi org ramai beratur la plak jgk. Tapi takpe, tak panjang mcm donut kat bawah tu. Huhu, tak jadi jgk sebab tempat tu rupanya depa jual sushi la. Woo hooo...sushi.. try je lah. Sebab ramai org beli, so rasa mcm nak jakun jgk la p beli.