title

21 May 2008

Chat with Paan : Blog and Adsense

paan: blog aku dah update baru, seni pelik sket kali nih...
kuncisudu: aku pon dah tambah news kat blog aku
paan: orait...
kuncisudu: and blog baru
kuncisudu: http://fwdfwd.blogspot.com/
paan: blog hg ka tu ?
kuncisudu: a a
kuncisudu: tp aku amik yg bahasa inggeris je
kuncisudu: email2 yg org fwd kat aku
kuncisudu: so kat sini mungkin ada iklan
paan: wau, advanced...
paan: dua blog la hg, boleh satu akaun saja ka ?
kuncisudu: blh
kuncisudu: kalo aku nk jemput hang jadi penulis blog aku pon blh
kuncisudu: blh kongsi ramai2 satu blog
paan: tukaq la yajuk FW FW FW tu... pelik ja...
kuncisudu: a a
kuncisudu: nk tukar
kuncisudu: tp tak tak tau yg seswai
paan: Keyword tu yang penting tu...
kuncisudu: forwarded email?
paan: Email has been forwarded ?
kuncisudu: Emails from the net?
paan: Email tu dah sedap dah tu...
paan: cuma ayat depan atau belakang...
paan: Aku rasa better forwarded email
kuncisudu: ok
kuncisudu: so aku blh tumpu kuncisudu utk blog
kuncisudu: and fwded email utk adsense
kuncisudu: hehehe
kuncisudu: bg email ko
paan: orait...
paan: mentega_at_gmail_dot_com
kuncisudu: aku invite ko utk post kat fwded email
kuncisudu: ko cek kat dashboard
kuncisudu: kat situ ko blh tambah blog ko
kuncisudu: create a blog
paan: ok, padi, thanx... sori padi, aku ada keja sket... nak kena taip surat la plak...
kuncisudu: a a
kuncisudu: ok
kuncisudu: samala kita 

No comments: