title

1 Jul 2008

Chat with Nora

Fardy  :amik pakej apa ngan gezzeg hr tu?

Nora  :aiksss

Nora  :camne tau?

Fardy  :wellll

Nora  :ada spy yer

Fardy  :dah gambar awak ada kat laman web dia

Nora  :hehehehe

Nora  :amik package kawin la

Fardy  :sy pon amik dia jgk nnt

Nora  :waaahhhhhhhh...

Nora  :kenal dia ke ?

Fardy  :a a

Fardy  :kawan

Nora  :dulu dia lecturer kan?

Fardy  :a a. kenal kat kosmo

Nora  :sure dpt special price ni?

Fardy  :huhu

Fardy  :dok jgk

Fardy  :tp mungkin outdoor dpt free la

Nora  :hmm..tak pe..mahal2 pun berbaloi

Fardy  :a a

Fardy  :betol tu

Nora  :gambar dia cantik2

Nora  :sedara2 yg tgk seme ckp cantik

Fardy  :pyh nk dpt fotographer mcm tu kat kuantan

Fardy  :setakat amik amik gmbr byk la

Fardy  :yg seni mcm dia payah

Nora  :dia ada geng2 photographer..

Nora  :seme style2 mcm dia gaks..

Nora  :sy kebetulan dapat book dia...

Fardy  :betol tu. saya dua bulan book dia

Nora  :sy book bulan 11 taun lepas..kawin bulan 3

Fardy  :lagi lama

Nora  :kalo lambat skit full

Fardy :amik pakej apa?

Nora  :tak tau plaks package apa..tp time tu yg paling mahal la

Fardy  :huhu

Fardy  :sy amik plg murah

Fardy  :unlimited shot

Fardy  :tp takde album

Fardy  :album wat kemudian

Nora  :ada custom album tak?

Fardy  :takde dlm pakej tu

Nora  :oooo...

Fardy  :sy wat asing pas tgk gmbr

Nora  :masa sy book dulu rega dia blom up lagi

Nora  :tak mcm sekarang kot??

Fardy  :ntah la

Nora  :takpe..

Nora  :bende tu boleh buat kemudian

Fardy  :asalkan gmbr byk boleh pilih utk album

Nora  :sy tak amik outdoor sebab mahal plaks

Nora  :nak kawin bulan berapa?

Fardy  :2bh bulan depan

Nora  :ooo..ok selamat2

Nora  :org kuantan gak ke?

Fardy  :a a

Fardy  :nnt sy jempot semua dtg

Fardy  : dtg

Fardy  :jgn tak dtg

Nora  :insyaallah

Nora  :hmm..dekat le nak balik kampung

Nora  :eheheh

Fardy  :huhu

Fardy  :tak sedekat gebeng

Nora  :lepas ni bleh tgk pic awak kat website dia

Nora  :hehe..tak sabar plak

Fardy  :tungguuuuu...

Fardy  :nnt kat blog sy pon sy letak jgk

Nora  :apa address?

Fardy  :kuncisudu.blogspot.com

No comments: