title

8 Sep 2008

Mari kita ke opis

Pagi-pagi buta dah ada kat opis, semalam pon lagi awal. Minggu ni ken consolidate healthcheck untuk iPEC. Ini antara tugas yang aku kira amat lah mencabar. Sebab pada awalnya aku ingat kene wat report je, rupa-rupanya kene wat siasatan jugak kalo ada incident kat mana-mana OPU.
Pas consolidate healthcheck, bermula hari miting sedunia. Hari ni ada dua miting, department dan operational. Fokus department hari ni pasal bajet lagi, dah 3 miting citer bajet je. Citer pasal bajet ni pon, sememangnye tugas yang mencabar untuk aku. Kene wat bajet untuk area aku, yang aku baru kenal 2 bulan. Blur, memang blur. Tapi mujur la aku di tunjuk ajar oleh bos team lead lain. Blaja sikit-sikit. Aku harap bajet aku blh uruskan dengan baik dan lancar.
Masa Operational meeting plak dapat tau yang cuti aku untuk tahun ni dah abis dah. Aiyoo, terbantut hasrat aku nak cuti 18hb ni. Kene plan la plak. Ada kemungkinan aku berulang jugak ni.

2 comments:

wan nurazihan said...

ala... cuti dah abih ke?... tak yah balik la bro... balik petang khamis je...

sayangkan anak tangan-tangankan... sayangkan isteri... ber"weekend husband" la kita....

uchee said...

ye! ye! betol tu!