title

11 Nov 2008

Makan!

Mula-mula nak elak jugak makan tengahari. Dah berjaya pon tolak ajakan Wii, tapi bila Maizi ajak, cis betol dia ni. Pandai mengajak. So aku pon ikut la depa pi Kentaki kat Kijal, abis la jugak 2 ketoi ayam.

Malam, sebagai meraikan minggu-minggu terakhir aku dan housemate ku dok serumah, kami pergi makan kat apa yang aku anggap sebagai "best kept secret restaurant" or secara simplenye aku panggil tempat ni "kedai uncle". Makanan memang best, banyak dan murah. Makanan kedai uncle ni kelasss la dia punya sedap, senang kata kan. Sebab tu la masa sebelum Ramadhan dulu kami beli kat kedai dia je. Pastu lama dah tak pergi sebab diet malam.(diet malam???)



Menu aku. Nasi goreng bangkok dan mushroom omellette.

Pilihan Wan. Nasi gorang paprik dan hotdog+fries+fried eggs.

P/s: Kami nampak muda bila abis makan suma2 ni.

1 comment:

uchee said...

banyak la korang berdua punya "lebih muda".. ni nak menambahkan ukurlilit perut masing2 nehh...